Logo's - Gaertner
377
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-377,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Logo’s

  • Trackpointer

Een logo maken is bijzonder leuk om te doen. Om – samen met u – tot een goed resultaat te komen bespreken we persoonlijke voorkeuren en valkuilen. Dat doe ik het liefst in een persoonlijk gesprek. Als (startende) ondernemer zit u vol passie en energie en daar hoor ik graag alles over.

 

In het gesprek komen onderwerpen als kleuren, lettertypen en beelden ter sprake. Daarmee is niet gezegd dat dat ook allemaal terug te vinden is in het uiteindelijke logo. Want dat zou er zomaar toe kunnen leiden dat het logo veel te druk en verhalend is. Samen stellen we vast waarvoor het logo gebruikt gaat worden. Is dat groots op een gevel of alleen voor huisstijlitems als briefpapier, visitekaartje, folder en website. En spelen andere factoren zoals de (lengte van de) bedrijfsnaam, de doelgroep, B2B of B2C een rol in het ontwerpen van een logo.

 

Als eenmaal in kaart gebracht is wat u wensen zijn ga ik aan de slag. Daarbij houd ik zoveel mogelijk met de inzetbaarheid van het logo. Denk bijvoorbeeld aan kleine profielfoto’s op social media, of het logo ook in 1 kleur te gebruiken is of dat het logo los van het woordmerk gebruikt kan worden. Zodra ik tevreden ben met het resultaat doe ik een voorstel, soms meerdere, en laat dan zien hoe het logo toegepast kan worden. Dat laatste is van belang want hoe vaak ziet u een logo los van enige context? Door het logo te tonen op bijvoorbeeld een visitekaartje of folder i.c.m. (extra) kleurvlakken, foto’s of andere illustraties krijgt u als klant een beter beeld.

 

Bent u geïnspireerd geraakt door het portfolio en wilt u ook een nieuw logo of is uw huidige logo aan een restyling toe? Neem dan contact op met mij via johan@gaertner-grafischwerk.nl of bel met 0636163980 / 0344750595.

Datum
Categorie
Portfolio, Sponsoring
Tags
New, Organic Shapes