The Perfect Fit - Gaertner
388
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-388,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

The Perfect Fit

Bij The Perfect Fit is een groot aantal zelfstandige finance- en IT-professionals aangesloten. Vanaf de oprichting van deze partner organisatie ben ik werkzaam voor deze groep professionals. Het logo is een spinel. Een van de oprichters gaf dit op; “De spinel wordt van oudsher vaak in kroonjuwelen toegepast. Daarom staat deze steen symbool voor onze eigen kroonjuwelen: onze interim professionals.” De steen (logo) is volledig uitgetekend in Adobe Illustrator zodat deze altijd scherp en briljant overkomt. Een heel werk, maar het resultaat mag er zijn als zeg ik het zelf.

 

Gaertner grafisch werk verzorgt o.a. de vormgeving van Roll-up banners, uitnodigingen, kerstkaarten, huisstijlitems zoals visitekaartjes en briefpapier en de informatiefolders.

Datum
Categorie
Portfolio, Sponsoring
Tags
New, Organic Shapes