De Coöperatie Fabriek - Gaertner
396
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-396,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

De Coöperatie Fabriek

De Coöperatie Fabriek is klant van het eerste uur. De Coöperatie Fabriek is een opleidingsinstituut dat namens organisaties, zoals de Rabobank, educatieve programma’s voor klanten en medewerkers verzorgen. Met deze programma’s (miniMasters) kunnen relaties van deze organisaties zich zakelijk en persoonlijk ontwikkelen. Inmiddels zijn er tientallen miniMasters ontwikkeld en met veel succes in de markt gezet.

 

Gaertner grafisch werk verzorgt de vormgeving voor alle flyers en brochures voor de miniMasters en zorgt ervoor dat de juiste bestanden (on- en offline) voor de organisaties gemaakt worden. Daarnaast maak ik bijbehorende social media afbeelding ter ondersteuning van de werving van deelnemers.

Datum
Categorie
Portfolio
Tags
brochure, ebook, folder, rapport, social media, verslag, webdesign