Yvonne Oostrom | Candidacoach en Zacht Werken-coach bij Suikervrij Genieten - Gaertner
379
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-379,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Yvonne Oostrom | Candidacoach en Zacht Werken-coach bij Suikervrij Genieten

Ik leerde Yvonne kennen bij een netwerkclub. Yvonne zit vol energie en ze vertelde met passie over haar bedrijf. Het is de missie van Yvonne om zoveel mogelijk mensen te helpen definitief Candida de baas te worden, zodat zij blijvend van vervelende klachten af raken.

 

Gaertner grafisch werk maakte o.a. het ‘suikerbriefje’ voor Yvonne. Een spiekbriefje met alle benamingen voor suiker. Passend in de portemonnee zodat je het altijd bij de hand hebt tijdens het boodschappen doen. Voor verdere promotie volgde een folder, een RollUp banner en diverse materialen voor social media. Nadat Yvonne de opleiding Zacht Werken-coach had afgerond hebben we ter promotie van dit nieuwe bedrijfsonderdeel een mooie set kaarten ontworpen. Een doosje met 50 inspiratiekaarten boordevol wijsheid en inzichten voor een leven vol positieve energie.

Datum
Categorie
Portfolio, Sponsoring
Tags
New, Organic Shapes